Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Chelsea 2 vaks

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Chelsea 2 vaks

Strakke moderne deuren met een aantrekkelijke prijs
De CanDo Chelsea 2 vaks binnendeur is voorzien van gehard matglas met rechte profielen aan de deurstijlen en roedeverdeling in de deur. Dit staat garant voor een moderne uitstraling wat kenmerkend is voor alle deuren uit de CanDo Advanced collectie. Binnendeuren uit deze collectie zijn perfect te combineren met elkaar en passen zowel in een modern als eigentijds interieur.

De massieve CanDo Chelsea 2 vaks deuren hebben een dikte van 40 mm. De CanDo Chelsea 2 vaks deuren zijn direct voorzien van gemonteerd gehard matglas met een dikte van 6 mm en een slotgat op standaard hoogte. Opdekdeuren zijn voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren. Deze strakke MDF-deuren zijn rondom voorbehandeld met een witte grondverf. Licht opschuren, ontvetten en tweemaal aflakken is het advies voor het mooiste eindresultaat.

Maak je vakverdeling geheel naar eigen keuze!


Bij een 2, 3, 4 of 5 vaks CanDo Chelsea 2 vaks deur worden de roedes (tbv vakverdeling) los meegeleverd. De horizontale roedes van 50 mm hoogte of verticale roedes van 100 mm zijn op maat gemaakt, zelfklevend en eenvoudig te monteren met meegeleverde afstandhouders. De roedes worden aan beide zijde van de deur gemonteerd.

Smalle roedes is de nieuwste trend en die smalle roedes zijn nu ook leverbaar in deze collectie met een hoogte van 25 mm in plaats van de standaard horizontale roedeverdeling van 50 mm. Valt jouw keuze op de smalle roedes, geef dit dan aan in het vakje "opmerkingen" tijdens de bestelprocedure. De prijs is identiek.

Liever een blankglas deur met identieke uitstraling, dan is de CanDo Hilton de juiste keuze. Een dichte deur met identieke uitstraling is de CanDo Wellington paneeldeur. Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang. Bestel je een opdekdeur is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe CanDo Chelsea 2 vaks deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 10 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 10 mm in te korten. De garantie van 10 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges.

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Bewerkingen zoals een extra tochtvaldorpel verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende CanDo deuren

CanDo Chelsea Chelsea
CanDo Chelsea 3 vaks
CanDo Chelsea 4 vaks
CanDo Chelsea 5 vaks
 
 
211,5
cm
CanDo Chelsea 2 vaks
CanDo Chelsea 2 vaks 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo Chelsea 2 vaks

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2294 beoordelingen


Betaalmogelijkheden