Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Austria Weiss

Vanaf Deur samenstellen

Austria Weiss

Austria Fertig Weiss
De stompe Austria Weiss deur is samengesteld uit een houten frame met daarin een kanaalspaan vulling afgewerkt aan beide zijden met een moderne hardboard plaat. De Austria Fertig deuren worden afgelakt (bij benadering in RAL9010) geleverd en zijn klaar om afhangen te worden. Buiten dat deze deuren afgelakt geleverd worden worden ze ook standaard voorzien van scharnierinkrozingen en pas en arm geschaafd.

Ga je voor een frisse witte kleur of toch voor het moderne zwart? Alle deuren uit de Austria Fertig collectie zijn standaard voorzien van scharnieringkrozingen en een slotgat. De scharnierinkrozingen zijn bij deuren van 201.5 en 211.5 hoog ingefreesd op 11.8 cm, 95.8 cm en 179.8 cm. Deuren van 231.5 hoog zijn ingefreesd op 11.8 cm, 31.8 cm, 115.8 cm en 204.8 cm. Een stompe deur afhangen kan met elke standaard scharnier (89 mm met ronde hoeken), maar zwarte scharnieren zijn het mooist. De meest gebruikte zwarte scharnieren zijn kogellager scharnieren van 89 mm met ronde hoeken. Austria Fertig deuren hebben een FSC keurmerk en worden geleverd met 12 jaar garantie. Austria Fertig deuren zijn door de sterke kern overal toe te passen. De Austria Weiss deuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte.

Omdat deze deuren pas en arm geschaafd zijn en de scharnierinkrozingen al gemaakt worden is is de draairichting van belang.

Maatwerk is helaas niet mogelijk.

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagenDeur samenstellen
Terug
 
 
211,5
cm
Austria Weiss
Austria Weiss 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Alleen stomp leverbaar

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie

Austria Weiss

 
211.5 x 83 cm
Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2116 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl