Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas

Vanaf
Deur samenstellen

Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas

Zwarte deuren zijn helemaal in!


De Skantrae Slimseries binnendeuren sluiten perfect aan op de hippe industriële meubels en verlichting. Staal een te dure oplossing? Kies dan voor dezelfde uitstraling in hout uit de Skantrae SlimSeries collectie.

De Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas Slimline binnendeur heeft haakse profielen aan de deurstijlen en roeden die samen met het heldere glas zorgen voor een super trendy industriële uitstraling zoals alle binnendeuren uit de Skantrae SlimSeries collectie. De deurstijlen zijn 60 mm breed bij een stompe deur en 73 mm breed bij de opdekdeuren. De deur wordt gecombineerd met 45 mm roeden en is voorbehandeld met een zwarte grondverf. (RAL 9011 bij benadering). Licht opschuren, ontvetten en tweemaal aflakken is het advies voor het mooiste eindresultaat.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 5 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 5 mm in te korten. De garantie van 10 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges. Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas binnendeuren zijn 39 mm dik, zijn standaard niet voorzien van een slotgat en worden geleverd in stomp en opdek uitvoering inclusief 8 mm dik veiligheidsglas Voor zowel de paneel- als de glasdeuren geldt dat de glaslatten niet zichtbaar zijn.

Maak je SSL deur compleet met een slotgat en deurbeslag
Speciaal voor deze industriële binnendeur is bijpassend zwart deurbeslag leverbaar. Bij een bestelling van een Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas binnendeur + een deurbeslagpakket maakt Skantrae direct het slotgat in de deur. Standaard deurbeslag past niet op de smalle deurstijlen!

De deur afhangen kan met elke standaard scharnier, maar zwarte scharnieren zijn het mooist. De meest gebruikte zwarte scharnieren zijn kogellager scharnieren van 89 mm met ronde hoeken. Het advies is 3 stuks per deur te monteren. Opdekdeuren worden afgehangen met paumelle scharnieren. Voor deze industriële deuren kun je ook zwarte paumelles gebruiken.

Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang. Bestel je een opdekdeur is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft. Binnendeuren uit de Skantrae SlimSeries-collectie worden geleverd met 10 jaar garantie.

Afwerken zwarte deuren

Nadeel van zwarte grondverf ten opzichte van wit is dat iedere kras, deuk of afwijking in het houten frame direct zichtbaar is. Zwarte houten deuren moeten voor een strak resultaat altijd geplamuurd en afgeschilderd worden. Krassen, schaafplekken en lichte beschadigingen in de deur vallen niet onder schade of garantie.

Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen, kleur en uitvoering. Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas deuren die een slotgat of een schuifdeurkomfrezing hebben, kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden.

Thuisbezorgd in slechts 7 werkdagen
(Bewerkingen zoals een slotgat of tochtvaldorpel verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Handige Skantrae montage handleiding

PDF  Skantrae montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende Skantrae deuren

Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Nevel glas
Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Rook glas
 
 
211,5
cm
Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas
Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie

Skantrae SSL 4023 45 mm Roedes Blank glas

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2145 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl